Hvordan lykkes i politikken?

Å satse på politikk som karriere kan fremstå som er hardt og usikkert liv, med mye press og kjør fra media hvis man er så heldig å nå helt til topps. Å lykkes med politikk krever mange ulike ferdigheter, man må være god til å kommunisere, enten det er i småprat utenfor butikken eller i en tale på årsmøtet, og man må vite å være lojal til partiets, dets ledere og program selv når man føler på at man kanskje ikke alltid er enig i alt som blir sagt og gjort. I akkurat denne artikkelen skal vi imidlertid se på en mer spesifikk side ved dagens politikk, der utseendet blir stadig viktigere. Det kan kanskje ses som et paradoks at samtidig som det er lettere enn noen gang å være kvinne i politikken, blir det også stadig mer viktig å se godt ut når man uttaler seg til media eller legger ut noe i sosiale media.

En ny generasjon kvinnelige politikere

Hvis vi ser til USA, som jo er der de fleste trender starter, på godt og vondt, ser vi at de nye, unge politikerne, og kanskje særlig de kvinnelige, ofte har et svært attraktivt utseende. Eksempler på denne trenden kan være Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, og Kyrsten Sinema, som viser at denne trenden er uavhengig av etnisitet og geografisk bakgrunn. Felles for dem alle er også at de er kjent for å være barmfagre, og det har blitt spekulert i om de faktisk er sånn fra naturens side eller om de har hjulpet naturen litt videre med brystimplantater.

Er det sånn at man trenger store bryster for å lykkes i politikken i dag? Nei, det kan man nok ikke si, og måten et slikt inngrep blir mottatt på kan også variere noe avhengig av hvilket parti man tilhører. Men de fleste vil i dag se det sånn at det er helt legitimt å besøke Motiva for en operasjon som kan gi det lille ekstra. Hos seriøse aktører som Motiva kan du være sikker på at du får et trygt inngrep som gir den komforten og den looken du er ute etter.

Veien videre

Mange tror at politikk handler om ideer og retorikk, og om hvem som får hva, men det handler også om noe mer enn det. Det handler om å gi vanlige mennesker noen å se opp til og beundre, noen som representerer dem på en måte som gjør dem stolte. Kanskje kan du eller en av dine nærmeste bli en av, hvem vet? Men noen ganger kan det altså kreve at man gjør noen små utbedringer her og der, for å få en fremtoning som mennesker på andre siden av tv-skjermen kan bli glad i.