Flere politikere kunne med fordel ha godt av kunderelasjonshåndtering

Vi hører stadig vekk om politikere som snylter på staten. Men faktum er at politikere egentlig ikke har noen utdanning, men er flinke til å diskutere og sette andre ting i fokus. De har ikke så mye økonomisk sans nødvendigvis, og dermed havner mange i uføret.

For det er ikke nødvendigvis de som gjør det selv, de er bare i et system som gjør at de er på feil sted til rett tid. Det kan være vanskelig å få tallene riktig på skattemeldingen. Det er ikke lett å få med inntekter og utgifter, når postene ikke er definert med sjablonger, men med forskjellige måter å regne det ut på. Dette går ikke spesielt ut over politikere, men folk flest. Nå er det folk sin tur, hva med å skaffe seg et crm system?

Hvorfor Lime har det man trenger

CRM handler ikke bare om å kjenne sine kunder, men også å holde styr totalt sett. Besøk markedsledende lime-technologies.no for å finne ut mer, men her kan vi allerede nå gi deg noen tips:

  • Reduserer antall systemer totalt
  • Nøkkeldata display oversiktlig
  • Fremheving av viktige møter/samtaler
  • Salgsfremmende integrasjon
  • Mer flyt, mer effektivitet

Ser du, politikerne stolte på regnskapsførere, men det trenger ikke du. Dette er folk som vet hva de snakker om. De kan endre måten bedriften din styres, og retter seg direkte inn på mer sannsynlige kunder enn vanlig forbipasserende.

Velg lime-technologies.no i stedet for å ende opp med å betale ekstra.

Mange starter opp for seg selv

Når man starter opp en bedrift så står man friere i hverdagen. Men det er fryktelig kjip å binge tv-serier når det ikke blir kroner i kassa. Men dette gjør Lime noe med. Teknologien deres er så gjennomarbeidet og videreutviklet at det går framover uansett når de implementeres. Det betyr at selv bedrifter som har holdt på en stund kan velge Lime Technologies.

Vær en av dem som integrerer seg tidlig da, og slipp unna masse spekulasjon på hvorfor ikke ting fungerer. Lime technologies vil identifisere flaskehalsene og løse opp flokene for deg.