Hvordan følge med på politikknyheter?

Det kan virke som en stor oppgave å skulle bli interessert og i det hele tatt greie å følge med på politikk, men i denne artikkelen skal vi gi deg noen tips og noen pekere på hvordan du kan følge med på politikk og politikknyheter.

Hva slags nyheter skal jeg følge med på?

Dette er jo helt opp til deg. Noen velger å bare føle med på nyhetene fra deres eget politiske parti, mens andre velger å følge med på så mange som mulig. Det er jo også mulig å følge med på internasjonal politikk om dette er noe som interesserer deg. Du setter dine egne grenser for hva som er rett for deg. Det som er lurt når du vil følge med på nyheter er uansett å ha en god mobiltelefon med et oppdatert batteri. Derfor kan det være lurt å skaffe seg et nytt samsung batteri, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for strøm.

Hvor skal jeg følge med?

Dette er jo det store spørsmålet, men da må vi også spørre deg om hvor du befinner deg på nett. Om du for eksempel elsker å følge med på ting på Twitter, blir det logisk at du også følger med på nyheter på Twitter. Der kan du jo for eksempel følge politikere eller mennesker som bidrar til den politiske diskusjonen. Det kan jo også være aktuelt for deg å selv bidra til politiske diskusjoner. Her er det også lurt å ha nytt batteri på din Samsung-mobil, rett og slett fordi mobilen blir viktigere og viktigere i politisk sammenheng.

Hva bør jeg lese?

Det finnes en rekke politiske bøker du kan lese for å få bedre innsikt i norsk politikk, men også i utenriks politikk. Hvis du søker opp et intervju med din favorittpolitiker, vil de også som oftest ha noen bøker å anbefale. Noe som fikk dem til å endre syn på ting og som gav dem perspektiv. Du kan jo også utforske ulike deler av politikken og sette deg inn i hvordan politikken har utviklet seg de siste årene. Noe vi også anbefaler er å lese e-bøker, slik at du kan få dem rett inn på din telefon som har et nytt batteri!

Kanskje du har noen tips for å følge med på politikknyheter som vi ikke har fått med oss? Fortell oss akkurat hva det er du har på hjertet. Vi kan jo alle lære av hverandre!